Instock

Van de site: Wist je dat wereldwijd een derde van het voedsel wordt verspild? Dat kan én moet anders! En gelukkig kun jij een handje helpen bij de vermindering van voedselverspilling! Leer hier meer

De Fruitmotor

Van de site: De Fruitmotor zet jouw wereld in beweging!Mooie en eerlijke producten die al je zintuigen prikkelen en goed zijn voor onze omgeving en de natuur.

De Tweede Jeugd

Van de site: Wij maken de lekkerste producten van brood wat anders in de prullenbak zou belanden. Voor horeca leveren wij o.a. Supertosti's voor in de vriezer, crostini en bread&butter.

A Better Bite

Van de site: Help voedselverspilling tegengaan door te snacken! A Better Bite droogt groente en fruit in plaats van het weg te gooien. Bekijk ons assortiment op de site.

Botanic Bites

Van de site: Botanic Bites has a passion for delicious, natural plant based foods. Therefore we use FUNGI; fungi is full of SAVOURY TASTE, NATURAL BITE and with a super low ECOLOGICAL FOOTPRINT.

De Verspillingsfabriek

Van de site: Zo zijn we bij De Verspillingsfabriek. Een bende food lovers die waarderen wat de wereld ons te bieden heeft. En nog mooier: ook jij kan meedoen.

Donny Craves

Van de site: De lekkerste baksels, op een eerlijke manier. Plant-based koeken verrijkt met het goede van ‘misfit’ groenten.

Falafval

Van de site: SAVE FOOD, EAT FALAFVAL!

Food Fellows

Van de site: Food Fellows: sauzen van geredde groenten. Pasta Sauce Traditional, Garlic, Tomato Base. Gezond, makkelijk, snel, lekker en duurzaam. Smakelijk eten!

Potverdorie!

Van de site: Verrukkelijke smaakmakers van Hollandse bodem met heel veel fruit en groente, puur natuur, rijp geplukt, lokaal, duurzaam, een unieke smaak én een eerlijke prijs voor de teler. Zalig...

Pineut

Van de site: Zelf maken is leuk. En wij maken het ook nog eens heel simpel. De natuurlijke ingrediënten van onze producten zijn zorgvuldig samengesteld.

THIJS-drinks

Van de site: Ik brouw biologische vruchtensappen en ijsthee. Deze zijn 100% natuurlijk, laag in suikers en hebben een verrassende twist.
volgende twintig
Verspilling is Verrukkelijk is een samenwerkingsverband van ondernemers die producten maken van gered voedsel. Bijna één derde van al het voedsel in de wereld wordt verspild en ViV doet er wat aan. https://verspillingisverrukkelijk.nl/.
24 resultaten gevonden