Seepje

Als je eenmaal bent overgestapt op natuurlijk wasmiddel wil je niet meer terug. Gebruik tegenwoordig enkel nog Seepje of Klok wasmiddel (die laatste vooral in verband met de wasbare luiers van ons...

Dopper

Fijne fles en gaat jaren mee. Dopper heeft denk ik enorm geholpen bij het creëren van bewustzijn over de schade die plastic wegwerpflesjes aan kunnen richten. De claims die ze doen zijn niet...

Fairphone

Tip: Gebruik de Fairphone samen met /e/. Dat is een alternatieve Android-versie zonder Google. Je kunt deze kopen https://esolutions.shop/shop/murena-fairphone-4-eu/ of je kunt het degoogle-traject...

Moyee Coffee

Moyee vind ik een geweldig concept. Zelf verantwoordelijkheid nemen voor de hele keten en een win proberen te realiseren voor alle betrokkenen. Als je erover nadenkt is het haast bizar dat dit niet...

Fairtrade Original

De eerste organisatie die zich ging inzetten voor eerlijke handel in een wereld gedomineerd door winst-boven-alles multinationals.

Tony's Chocolonely

Van de site: samen maken we chocolade 100% slaafvrij. Doe je mee? Met waanzinnig lekkere chocolade laten we zien dat chocolade maken anders kan.

Holie

Van de site: Delicious and healthy breakfast with 0% added sugar. Good for people and planet.

WakaWaka

Van de site: Premium solar products for all outdoor enthusiasts: solar flashlights and power banks. Your purchase helps someone without access to light and energy.

EKOMENU

Van de site: Lekker en gezond eten is goed voor je. EKOMENU maakt het je makkelijk. De gezonde maaltijdbox met 100% biologische ingrediënten en heerlijke recepten.

Vanhulley

Van de site: Wat kun je doen met die overgebleven polo’s met dat oude bedrijfslogo, afgedragen werkbroeken of gescheurde banners? Wij weten het wel!

Mud Jeans

Van de site: MUD Jeans makes high quality, sustainable jeans. Recycling every single pair after use. Explore our circular denim collection.

Better Places

Van de site: Better Places biedt de mooiste reizen op maat. Wij brengen je rechtstreeks in contact met een reisexpert in Europa, Azië, Latijns-Amerika of Afrika, met ANVR/SGR garanties.

MYOMY

Van de site: Bij MYoMY shop je tassen en portemonnees die duurzaam gemaakt zijn met fairtrade productiepartners in India en Bangladesh.

Fraenck

Van de site: Duurzame en sociale mode, lokaal gemaakt in een prachtig atelier in Arnhem. Dat is Fraenck.

Lendahand

Van de site: Investeer in ondernemers in opkomende markten en ontvang tot 7% rente per jaar.

Social Impact Factory Utrecht

Van de site: De Social Impact Factory is dé hotspot voor sociaal ondernemerschap in Utrecht. Kom werken en vergaderen en ontmoet andere ondernemers die verder kijken.
volgende twintig
Business as a force for good: bedrijven met een B Corp certificering staan ervoor. Aangesloten organisaties maken aangetoond een positieve impact op samenleving en milieu. Lees meer op de Engelstalige website https://bcorporation.eu.
134 resultaten gevonden