Triodos Bank

bespreek

Login of registreer om een reactie te plaatsen.
peter 2 jaar geleden (bewerkt 2 jaar geleden - versie laatste)
Triodos is een bank die in ieder geval niet investeert in wapenfabrikanten, mijnbouw en andere schadelijke bedrijven. Check voor meer informatie ook https://eerlijkegeldwijzer.nl/bankwijzer/banken/triodos-bank/. Als je een zakelijke rekening opent, wordt eerst de integriteit van je organisatie gecontroleerd. Wat goed is, maar wel drie maanden kan duren. Wanneer je overstapt van een bank zoals bunq, lijken de app en website wel heel gedateerd (niet de hoofdwebsite, pas na inloggen ga je vijftien jaar terug de tijd in). Ze werken op zich prima, maar echt makkelijk en innovatief is het niet. Bereid je voor om weer een extra kastje te gaan gebruiken bij het inloggen.
peter 2 jaar geleden (bewerkt 2 jaar geleden - versie laatste)
buyimpactbot 2 jaar geleden (bewerkt 2 jaar geleden - versie laatste)
Van de site: Betalen, sparen, beleggen of een hypotheek: regel al je bankzaken bij Triodos Bank, een van de duurzaamste banken ter wereld.
agnesnijholt 2 jaar geleden
Ongeveer een jaar geleden overgestapt van de Rabobank/Bunq naar Triodos. Het is inderdaad even wennen (je doet qua techniek een stapje terug), maar niks onoverkomelijk. Het klopt daarbij dat het inderdaad even duurde voordat de zakelijke rekening was goedgekeurd. De klantenservice is ontzettend vriendelijk aan de telefoon, iets wat ik niet altijd van banken gewend ben. Al met al blij dat ik de overstap heb gemaakt!

tags

b2b
b2c
webshop

jouw bedrijf?

curators